LAKexperten skifter navn og bliver til QARS

LAKexperten skifter navn og bliver til QARS

22. juli 2019 - kl. 2:14 - af

Backhausen A/S i Frederikshavn og Hjørring har siden 2014 været medlem af landets største frivillige kæde af autolakererier LAKexperten – som nu bliver til QARS.

Som underleverandør til branchens autoriserede forhandlere og frie værksteder har LAKexpertens værksteder igennem de seneste år udviklet sig for at imødekomme kundernes nye behov og ønsker. I dag forventer kunderne leveringshastighed, præcision, høj kvalitet og lange landsdækkende garantier. Kæden bliver Danmarks største netværk af professionelle lak- og skadescentre, der har opbygget en værdifuld knowhow og en omfattende erfaring med at håndtere autoskader og autolakering. Af skader bliver man klog – og dermed til at øge rentabiliteten for autohuse, bilimportører, leasingselskaber og større flådeejere gennem et fremsynet set-up med centraliseret taksering, strømlinede processer og ensartet høj kvalitet.

Hos Backhausen reparerer vi både campingvogne og andre plastdele, udfører bilpleje for private og erhvervskunder samt skadesarbejde udover auto- og industrilakering. Virksomheden overtog sidste år Nordjysk Autolakering A/S i Sæby som udelukkende udfører storvognslakering og har eget sandblæsnings- og metalliseringsanlæg. For os er det den perfekte løsning med det nye koncept, da vi i forvejen er andet og mere end autolakering, fortæller administrationsansvarlig Jannie Backhausen.

– Vi har kun skiftet navn, men ellers er alt som det plejer, slutter hun.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'LAKexperten skifter navn og bliver til QARS' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER