Open By Night i den smukkeste kulisse

DCIM102MEDIADJI_0120.JPG

Open By Night i den smukkeste kulisse

29. juni 2019 - kl. 9:23 - af

Musikfest og Open By Night med ingen ringere end Stig Rossen som hovedattraktion, sådan lød fredagsmenuen for dem der havde valgt at bruge den første aften i skolernes sommerferie i Sæby.

Hele dagen summede byen af liv, og toner fra de mange blæseinstrumenter gav genlyd i de fleste af byens gader. Stig Rossen, satte punktum for fredagen med en helt fantastisk koncert, fra den store scene på Torvet.

Midtbyen var total afspærret for køretøjer, så folk kunne frit færdes mellem de mange koncerter og byens butikker, hvilket gav rigtig god atmosfære og intim stemning. “Det er rart at kunne være her, og føle sig tryg og velkommen”, fortæller en af de norske gæster til SaebyAvis.dk.

I dag lørdag, starter den 16. Internationale Musikfest så for alvor, med indmarch fra Rosenvej og gennem byen, til Torvet kl. 10.

Butikkerne holder både i dag lørdag og søndag åbent til klokken 15.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Open By Night i den smukkeste kulisse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER