Omfattende program til Lyngsaa Landliggerfest 

Omfattende program til Lyngsaa Landliggerfest 

25. juni 2019 - kl. 1:27 - af

Lyngsaa Boldklub vil som noget nyt i år, gerne se så mange som mulig til trailer- og bagagerumssalg, så har du nogle ting og sager, som du gerne vil sælge så kom til Lyngsaa Landliggerfest i weekenden, det er gratis at deltage lørdag kl. 9 og søndag kl. 9.

Festen starter på torsdag med stort bankospil med bl.a. 12 kvarte grise, sponseret af Sdr. Solsbæk Svinefarm v/Finn Nielsen.

Fredag bliver festen ”blæst” i gang af Stensnæs-Blæserne kl. 17, og de lukker også Lyngsaa Landliggerfest 2019, søndag kl. 15, det er en nyhed.
Fredag aften vil Claus og Klaus fra Aså spille op til dans før og efter revyen, som i år kommer hele vejen rundt. Der er både eventyr, ølsmagning, motion og sladderbænk og meget mere på programmet.

Lørdag er der fadøl til 20 kr. fra kl. 17 -19, kl. 18 er der stegt flæsk til 85 kr., spis hvad du kan. The Sixties spiller op til dans kl. 17,30-22,00, Beat4yuo spiller fra kl. 22,00-01,00 og Miss Chacha laver sit show kl. 22,30 og kl. 23,30.

Søndag holdes der gudstjeneste kl. 9,00, petanque-turnering kl. 9,00, og trailer og bagagerumssalg kl. 9,00. Veterantræf kl. 10,00, gratis sildebord kl. 12,00, Sæby Folkedansere kl. 13,00 og kl. 14.30 trækkes tombola hovedgevinster.

Så kom og støt Lyngsaa Boldklub.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Omfattende program til Lyngsaa Landliggerfest ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER