2.000 mennesker til Sct. Hansbål i Sæby

2.000 mennesker til Sct. Hansbål i Sæby

25. juni 2019 - kl. 15:50 - af

Det blev en Sct. Hans aften, som vi alle kun tør drømme om. Solen skinnede og vinden lagde sig stille og roligt til aften. Voksne og børn kunne ligge sig i græsset og nyde musikken fra Camilla Haugbjerg  og Simon Christensen, eller rulle snobrød på en pind og hygge sig ved bålet.

Andre havde købt sig et andelod og heppede på ænderne, som stille og roligt drev ned ad åen. Peter Møller Nielsen og sønnen Henrik var hoppet i et par vaders for at sikre sig at ingen ænder stak af.

Båltalen blev holdt af en veloplagt Brian Fabricius fra Hotel Viking.

Aftenen sluttede af med fællessange omkring bålet og Sæbygarden, som uden frygt for sand i skoene havde slæbt trommer og musikinstrumenter ned på stranden. Ca. 2000 mennesker havde samlet sig omkring bålet og sang af hjertens lyst fra klitterne og fra bådene.

Sct. Hans aften var planlagt af Sæby Borgerforening og Lions Sæby. Begge foreninger er klar til at stå for arrangementet til næste år.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '2.000 mennesker til Sct. Hansbål i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER