Nybolig Sæby: Lækker beboelse i fin natur

Nybolig Sæby: Lækker beboelse i fin natur

24. juni 2019 - kl. 16:05 - af

Mellem Dybvad og Østervrå midt i skøn natur ligger denne flotte landejendom, hvor der kun er 30 minutters kørsel til Aalborg, så det er let og enkelt at komme til storbyen og hjem igen. Skolebussen kører lige forbi – Hørby skole 0-3. klasse og Dybvad skole 4-9. klasse.

Via fin grusvej ankommer du til ejendommen på en flot gårdsplads, hvor man bliver mødt af en flot udsigt over markerne og flot bed med granitskærver foran beboelsen. På den anden side af beboelsen ligger haven og beboelsen ligger højt med en fantastisk træterrasse med flot kig ud i den parklignende have, der er omkranset af store træer og samtidig har man kig ud i horisonten.

Terrassen er lang og bred og der er masser af plads til grill og havebord. Der er også en lille sø med masser af muligheder. Markerne omkring ejendommen er ideelle til afgræsning til heste, kreaturer eller andet.

Beboelsen er totalmoderniseret fra år 2011 og frem til 2018 – der er indlagt jordvarme, nedsivningsanlæg fra 2018 og der er gulvvarme i hele stueplan, flotte italienske klinkegulv i bryggers, badeværelse samt i køkken/alrummet, i resten af huset er der et flot lyst trælamelgulv.

Velkommen indenfor i et stort bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Stort, flot funktionelt køkken/alrum, hvor der er plads til at hele familien kan samles, her er alt i hårde hvidevarer samt udgang til god, bred træterrasse hvor man har view over haven og området.

Stort kontor/værelse og fint værelse med skab med skydelåger. Hyggelig opholdsstue, badeværelse med både bruseniche og badekar samt dobbelt håndvask. Fra badeværelse går du ind i soveværelset som ligeledes har skabe med skydelåger.

1. sal er indrettet med, badeværelse med bruseniche, stort værelse som er opdelt med en væg i midten dermed, kan du bruge det som walk – in eller “soveværelse” i den ene ende, mulighederne er mange. Resten af 1. salen er et stort multirum/stue alt efter hvad der er behov for, her er der udgang til en fin altan hvor der virkelig er udsigt over området.

Udhusbygningen er på 449 m2 og er i røde sten med eternittag, så der er ikke megen udvendig vedligeholdelse i form af kalkning – der er masser af plads til f.eks. garage med værksted, opbevaring eller lager. I samme bygning er den tidligere lade indrettet med et stort rum med port, støbt gulv, stålspær – i den ene ende af laden er der 8 bokse, så der er plads til heste eller andre smådyr. Derudover er der også to mindre rum til opbevaring samt et rum der kan aflåses samt toilet. Ideel bygning, der kan anvendes til både dyrehold, opbevaring for håndværkeren eller mekanikeren.

Link: https://www.nybolig.dk/boliglandbrug/9352/krogsdamvej/105085/933080

Sag nr.: 933080

Adresse: Krogsdamvej 34, 9352 Dybvad

Kontant pris: Kr. 2.895.000, –

Udbetaling: Kr. 145.000, –

Ejerudgift pr. md.: Kr. 2.552, –

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 11.874,-/10.325,-

Bolig areal: 265 m2

Grund: 5,28 Ha

Øvr. bygn.: 449 m2

Opført: 1912/2018

Energimærke: A10

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nybolig Sæby: Lækker beboelse i fin natur' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER