Mangel på respekt for dem der arbejder

Mangel på respekt for dem der arbejder

24. juni 2019 - kl. 8:04 - af

Så er badeferien i Venstre for en stund sat på pause. Venstres to gruppeformænd – Peter Sørensen og Anders Broholm – har vanen tro kritiseret borgmesteren for at arbejde for kommunen. Deres læserbreve minder mest af alt om copy-paste fra det forgangne halvandet år. For en sikkerheds skyld skal Venstre retfærdiggøre sin tilstedeværelse i byrådet ved at kaste smuds på de partier, som arbejder for kommunen. Fejlfinding og pegen fingre kan Venstre åbenbart godt finde tid til.

Sammen med et stort flertal synes jeg, at det er enormt ærgerligt, at automatreaktionen hos kommunens næststørste parti er at ødelægge fællesskabets forsøg på at løse en vanskelig økonomisk situation i kommunen. Bagklogskaben er direkte nedladende. Og vi kender Venstres sim sa la bim-løsninger: udliciter og konkurrenceudsæt, så løser I ALLE verdens problemer. udover at være forvrøvlet sludder er den indstilling til borgernes velfærd direkte skadelig. Især hvis man som borger f.eks. ønsker at få hentet skrald.

Jeg har opgivet at appellere direkte til Venstres medlemmer af byrådet. De har valgt stilen. Der skal findes fejl og hver en fejl skal hovent påpeges. også når der skrives d i gjort nederst på side 17 i et bilag. Jeg vil i stedet appellere til Venstres vælgere. Kræv nu noget af jeres gamle hæderkronede parti. Kræv at de skal være en del af løsningen i stedet for en del af problemet. Eller i det mindste bare lade være med at gå i vejen, når vi andre passer vores arbejde.

Anders Brandt Sørensen(S)
Næstformand i Socialdemokratiets gruppe

2 kommentarer til “Mangel på respekt for dem der arbejder” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Mangel på respekt for dem der arbejder”

 • Det er mange ord som taler om ordentlighed.

  Men fakta er vel at det mest ordentlige havde været at Kommunen havde en sund økonomi.

  Findes en vigtigere opgave for vores leder?
  Uden penge til velfærd er det hele vel lige meget.

 • Det er dumt at smide med sten, når man bor i glashus.
  Den ene har ikke noget at lade den anden høre i politik.

  En opposition har også ansvar, men da der har været Socialdemokratisk borgmester i Frederikshavn i mange år, har man vel lov at sige at hovedansvaret ligger hos dem.

  Hvis der havde siddet en Venstre borgmester i Frederikshavn i 20 år, med dårlig økonomi i kommunen, ville Socialdemokratiet kritisere præcis det samme den anden vej rundt..

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mangel på respekt for dem der arbejder' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER