3. klasser var med “Jesus på Slottet”

3. klasser var med “Jesus på Slottet”

24. juni 2019 - kl. 0:45 - af

Torsdag den 20. juni havde Sæby Kirke igen indbudt til arrangementet “Jesus På Slottet”, som løb af stablen første gang sidste år på samme tid. Hele formiddagen kunne de godt 160 deltagere fra 3. klasserne på Sæby, Hørby og Stensnæs Skoleafdelinger, samt 3. klasse på Sæby Privatskole og hele Sæby Friskole, møde spændende figurer fra det nye testamente.

Arrangementet er et stort løb både på selve slottet og udenfor, hvor der på otte poster stiftes bekendtskab med fortællingerne om Jomfru Maria, Johannes Døberen, Maria Magdalene og andre af de mere eller mindre kendte bibelske personer – alle spillet af præster, medarbejdere og frivillige ved egnens kirker.

Som afslutning på dagen var der indbudt til stor fest i slotsgården med palmeindtog, dans, musik og lidt lækkert til ganen. Og selvom sommervejret ikke just viste sig fra sin bedste side, var der højt humør under hele turen rundt på det spændende slot, hvor Sæbygaards Venner på bedste vis bidrog yderligere til den historiske stemning.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER