Realmæglerne Sæby: Dejlig familiebolig i ét velindrettet plan

Realmæglerne Sæby: Dejlig familiebolig i ét velindrettet plan

22. juni 2019 - kl. 0:31 - af

Kløvermarken er centralt beliggende med stisystemer til skole, indkøb (2 min) og fritidsaktiviteter. Kløvermarken er en del af det gamle Sæby, og er beliggende op til Virkelyst.

Velkommen til Kløvermarken 11, hvor en flisebelagt indkørsel fører jer til en stor carport med værksted/udhus, og til boligens indgang. Fra bryggerset, der lige er blevet istandsat (oktober 2018), kommer I til husets centrale rum, nemlig det store køkken alrum, der danner ramme om familiens samvær. Køkkenet er hvidt med fyldningsdøre og med alt i hårde hvidevarer.

De to værelser, soveværelset, den gamle indgang og badeværelset er beliggende i den “gamle” del af huset. I 2002 blev huset udvidet med en arkitekttegnet tilbygning, der i dag er indrettet med tv-stue og spiseplads. Taget blev skiftet på hele huset i samme omgang. Terrassedøren mellem stue og køkken alrum giver adgang til en stor hævet nordvestvendt træterrasse.

Boligen er med gulvvarme, bortset fra et værelse, bryggerset og den tidligere entre, der i dag kan anvendes til både kontor, viktualierum, skifteplads for baby, ja kun fantasien sætter grænser for anvendeligheden. Den tidligere entre er efter billederne blev taget, færdigpudset og malet og klar til brug. Vinduer og døre blev udskiftet i 2017 med 3-lags lavenergiruder, Facaden blev netpudset i 2016 og står stadig kniv skarp og flot.

Haven kræver ikke mange timers vedligeholdelse, og her er masser af plads til hygge og leg.

Boligen kan anvendes som fritidsbolig.

Kontakt Sanne på tlf. 72 260 60 eller 9300@mailreal.dk for yderligere oplysninger og fremvisning af denne dejlige bolig – alle ugens dage.

Link: https://www.realmaeglerne.dk/bolig/41418050-kloevermarken-11

Sagsnr.: 41418050

Adresse: Kløvermarken 11, 9300 Sæby

Ansvarlig ejendomsmægler: Sanne Saabye

Type: Villa / Sommerhus

Kontant pris: 1.525.000 – NY PRIS

Udbetaling: 80.000

Ejerudgift pr. md.: 1.671

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: 6.209 / 5.397

Bolig areal: 167 m2

Grund: 800 m2

Stue/vær.: 1/4

Opført: 1961/2002

Energimærke: D

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Realmæglerne Sæby: Dejlig familiebolig i ét velindrettet plan' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER