Bronze til 4.c fra Sæby Sydskolen ved OL finale

Bronze til 4.c fra Sæby Sydskolen ved OL finale

22. juni 2019 - kl. 11:45 - af

Bussen var fyldt med børn med store forventninger og højt humør på vej til den store OL finale i Aarhus. Efter at have kvalificeret sig til finalen på Sæby Atletikstadion, var spørgsmålet selvfølgelig; “Tror du, vi vinder Gunnar”? Hvortil mit svar var, at vi skulle være glade for at være placeret i midten af de 70 klasser, som skulle konkurrere.

Forberedelserne var tip top. Idrætslærerne havde trænet med klassen, og klasseforældrerådet havde sørget for nye T-shirts og masser af proviant til turen, og da de kom ind på stadion i Aarhus, var der pyntet fantastik op med masser af bannere, og der væltede lækker musik ud af højttalerne.

Efter en spændende opvarmning skulle alle løbe 2 km, ca. 2.000 børn blev sendt afsted. 4.c elever gennemførte alle, så holdånden var helt i top. Sarah Johansen blev nr. 2 og Lærke Kaptain nr. 8. Super start på dagen.

Eleverne skulle kaste hyler, løbe 300 m, 60 m, 60 m hæk, springe længdespring og til slut 10×60 m stafetløb.

I 300 m blev Sara Johansen og Helene Kjellingbro hhv. nr. 8 og 9. I 60 m blev Julie Maigaard nr. 4.

4.c sluttede konkurrencerne af med maner og blev nr. 5 i stafetløbet og samlet nr. 3 og hermed bronze flot flot.

Lærerne til finalen var: Sanne Magnusson, Kirstine W. Agerskov og Dannie Pedersen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bronze til 4.c fra Sæby Sydskolen ved OL finale' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER