På tur til Vendsyssels gamle borge

På tur til Vendsyssels gamle borge

20. juni 2019 - kl. 0:29 - af

Torsdag den 11. juli tager naturvejleder Bo Storm fra Frederikshavn Kommune interesserede med på en rundtur til 3 af Vendsyssels glemte borge.

Bo Storm fortæller: ”I ufredstider søgte folk mod voldsteder og borge rundt om i hele Danmark. Her i vores kommune har vi flere af slagsen, og vi er i sær rige på voldsteder. Vi har 3 voldsteder, der ligger gemt i landskabet, og hver især har sin egen historie.”

Dem vil man besøge på turen, hvor der køres rundt i privatbiler, og hvor man så hører mere om naturen deromkring.

Mødested er på P-pladsen ved Sognehuset på Enebærvej 1 i Hørby kl. 10, og turen er berammet til at slutte kl. 14. Det anbefales at tage praktisk fodtøj på og medbringe kaffe til en pause undervejs. Det er gratis at deltage.

Tekst: Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'På tur til Vendsyssels gamle borge' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER