Tvis Køkkener Sæby er Årets Gazelle i Tvis-kæden

Tvis Køkkener Sæby er Årets Gazelle i Tvis-kæden

17. juni 2019 - kl. 10:35 - af

På årsmødet for Tvis Køkkeners forhandlere blev indehaver af Tvis Køkkener Sæby, Lotte Trier Kristiansen, overrakt prisen som Årets Gazelle 2018 i køkkenkæden.

Lotte Kristiansen åbnede sin køkkenbutik i 2015 og har siden da drevet forretningen på egen hånd. Forretningen er undervejs blevet udviklet og udvidet med endnu en medarbejder, og i 2018 har butikken, der leverer køkken-, bad- og garderobeløsninger til både privatkunder og erhvervssegmentet i det nordjyske, oplevet stor vækst. Det er bl.a. på denne baggrund, at titlen som Årets Gazelle 2018 i Tvis Køkkener-kæden uddeles.

”Lotte har i 2018 præsteret en rigtig flot vækst i butikken og formået at servicere både private kunder og erhvervskunder med god energi, højt humør og en positiv indstilling, vi alle kan blive inspireret af”, forklarer kædechef for Tvis Køkkener, Per Sander om baggrunden for valget af Lotte Kristiansen og Tvis Køkkener Sæby som Årets Gazelle.

Tvis Køkkener Sæby er en af 25 danske forhandlere af Tvis Køkkener, der leverer køkken-, bad- og garderobeløsninger produceret på egne fabrikker i Tvis ved Holstebro. Tvis Køkkener er Danmarks ældste køkkenfabrik og har produceret køkkener siden 1952.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tvis Køkkener Sæby er Årets Gazelle i Tvis-kæden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER