Udvalg enige om at værne skole, dagtilbud og klubber økonomisk

Udvalg enige om at værne skole, dagtilbud og klubber økonomisk

12. juni 2019 - kl. 13:09 - af

Redaktionen har modtaget dette indlæg fra Anders Brandt Sørensen(S), Formand for Børne og Ungdomsudvalget.

På Børne og Ungdomsudvalgets møde, tirsdag d. 11. juni blev årets første budgetopfølgning fremlagt. Det er altid spændende læsning i en kommune, hvor der ikke er det store rum til at slå ud med armene økonomisk. Tre ud af udvalgets fire områder holder sig inden for den budgetterede ramme. Det drejer sig om skole, dagtilbud og Center for ungdomsskole, klubber og SSP. Det udløser en vis fortrøstning. Ikke fordi budgetterne på områderne giver anledning til at forvente guld og grønne skove. Men det er et godt udgangspunkt for, at vi kan løfte blikket og overveje fremtiden. Der er lys for enden af tunnelen.

Hvad der dog er et noget stort malurt i bægeret er den økonomiske overskridelse på familieområdet. Et enigt udvalg har besluttet at se tiden an. Ikke mindst på baggrund af at den udarbejdede belysningsrapport har anvist muligheder, som kan være med til at bevæge økonomien i den rigtige retning.

Og så er det soleklart for et enigt udvalg, at budgetoverskridelsen på familieområdet ikke skal komme til at influere på budgetterne på skoler, daginstitutioner og klubber. Det vil vi ikke. Her har vi nok at bruge vores penge til. Og bruges skal de – hver en krone!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Udvalg enige om at værne skole, dagtilbud og klubber økonomisk' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER