Turisthus Nord tilbyder service-kursus til nye medarbejdere

Turisthus Nord tilbyder service-kursus til nye medarbejdere

7. juni 2019 - kl. 8:57 - af

Turisthus Nord ønsker at fastholde et højt serviceniveau, og tilbyder derfor gratis endagskursus for sommerens nye medarbejdere, der skal servicere gæster i løbet af sommeren. På kurset lærer man om den lokale destination, om god service, værtskab og mersalg. Formålet er at udvikle gæsteoplevelsen i Frederikshavn Kommune, og at klæde de nye medarbejdere på til en travl sommersæson.

Juni måned er i gang og hermed nærmer sommerferien sig så småt ude i horisonten. Det betyder masser af glade feriegæster i Skagen, Frederikshavn og Sæby med sommertravlhed for områdets hoteller, campingpladser, butikker, restauranter, attraktioner med mere.

For at kunne servicere de mange gæster ansættes der gerne en del nye medarbejdere i turisterhvervet over sommeren – og for nogle er det en helt ny branche.

For at klæde de mange nye sommermedarbejdere på til en travl sæson tilbyder Turisthus Nord i år to gratis endagskurser i henholdsvis Skagen og Sæby, hvor man kan lære om den lokale destination og de vigtigste attraktioner, om god service, værtskab og mersalg.

Højt serviceniveau i Frederikshavn Kommune

Generelt er der et højt serviceniveau i Frederikshavn Kommune – det blev bekræftet af en tilfredshedsanalyse fra Dansk Kyst- og Naturturisme i 2017, hvor Skagen blev den absolutte topscorer. Ifølge René Zeeberg, Turistdirektør fra Turisthus Nord, er det dog fortsat vigtigt at arbejde med service som en fast integreret del af virksomhedernes udvikling:

”Service er turistbranchens vigtigste konkurrenceparameter. Jeg er umådeligt stolt af det høje serviceniveau som vores gæster generelt oplever i Skagen, Frederikshavn og Sæby, men vi skal fortsat udvikle os. Vores gæster efterspørger service i topklasse og viden om det autentiske ved vores kystbyer, og kommer man som jurastuderende fra Aarhus, så er det måske ikke en selvfølge, at man kender de gode historier, og ved hvordan gæsterne ønsker at blive serviceret. Derfor tilbyder Turisthus Nord dette servicekursus og bestyrelsens målsætningen er klar; Frederikshavn kommune skal kunne tilbyde Skandinaviens bedste service til vores gæster.”

Kurserne finder sted den 25. og 26. juni i henholdsvis Skagen og Sæby, og man kan kontakte Anne-Grethe Kramme fra Turisthus Nord, hvis man vil høre nærmere. Tilmeldingsfrist er den 15. juni.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Turisthus Nord tilbyder service-kursus til nye medarbejdere' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER