Ikke udsigt til kvoteflygtninge næste år

Ikke udsigt til kvoteflygtninge næste år

7. juni 2019 - kl. 15:23 - af

Der er ikke umiddelbart nogen udsigt til, at Frederikshavn Kommune skal tage imod kvoteflygtninge eller indvandrere i 2020.

Det fremgår af dagsordenen for næste møde i Arbejdsmarkedsudvalgt den 13. juni.

Den 30. april i år meddelte Udlændingestyrelsen landstallet for 2020 og fastsatte regionskvoterne. Det er på den baggrund beregnet, at Frederikshavn Kommune næste år skal modtage 0 indvandrere og flygtninge.

Det samlede befolkningstal samt kommunens andel af indvandrere og flygtninge opgøres på grundlag af opgørelser foretaget af Danmarks Statistik. Antallet af familiesammenførte opdelt på bopælskommune opgøres på baggrund af oplysninger fra det Centrale Personregister (CPR).

Regionskvoten viser, at Region Nordjylland kan imødese 24 kvoteflygtninge/indvandrere næste år. Heraf kommer 7 til Thisted og 6 til Brønderslev kommuner. Foruden Frederikshavn er også Hjørring, Morsø og Aalborg sat til 0.

Børne-, ungdoms- og arbejdsmarkedsdirektøren indstiller forud for mødet, at Arbejdsmarkedsudvalget dels tager orienteringen om kvotefordelingen efterretning og dels indstiller punktet til orientering i Byrådet.

Tekst: Per Rye

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ikke udsigt til kvoteflygtninge næste år' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER