NEZ Championship på Ørnedalsbanen

NEZ Championship på Ørnedalsbanen

6. juni 2019 - kl. 8:27 - af

Ørnedalsbanen ved Sæby, skriver endnu engang et nyt kapitel i den store motorsports bog. Denne gang står den på NEZ Championship (nordeuropæisk mesterskab) den 15.-16. juni 2019, hvor de bedste racerkørere i Crosskart fra blandt andet Sverige, Norge, Finland, samt mange af Frederikshavn Sæby Autosports egne, kæmper med om vigtige podieplaceringer.

Det er mere end 30 år siden, at der sidst blev afholdt et internationalt motorløb på banen, hvilket var en EM-afdeling i datidens Rallycross, som dengang hed Autocross. Dette er med tiden blevet en vandrehistorie, om hvordan mennesker fra nær og fjern valfartede til banen og folk holdt i lange køer ind mod Sæby.

Klubben FSAS, håber inderligt på, at dette bliver en tilbagevendende begivenhed, hvor kørerne igen får muligheden for at udfordre banen, og derved give publikum underholdning på højt plan.

Foto: Hoffmann Foto

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'NEZ Championship på Ørnedalsbanen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER