Loppemarked på Hedebo Strand Camping

Loppemarked på Hedebo Strand Camping

5. juni 2019 - kl. 0:22 - af

Campingpladsen lidt uden for Sæby afholder også i år deres meget populære (og måske Nordjyllands største?) 2 dage lange kræmmermarked i pinsen.

Her sælger campister og kræmmere fra det meste af landet sjove, spændende og meget anderledes ting fra de godt 200 boder.

Flere tusinde gæster fra Sæby, Frederikshavn, Skagen og resten af Nordjylland nyder at gå rundt blandt boderne, hvor nogen ligger helt nede ved vandkanten og andre er stillet op ved campisternes pladser. Café Hedebo sælger is, pølser øl/vand i telte rundt om på pladsen disse to dage, og kræmmermarkedet er åbent fra 10-17 lørdag og søndag 8.-9. juni.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Loppemarked på Hedebo Strand Camping' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER