NYHED – Flot villa i et plan tæt ved Sæby centrum

NYHED – Flot villa i et plan tæt ved Sæby centrum

1. juni 2019 - kl. 15:32 - af

Nybolig Sæby: Denne villa ligger med 5 minutters gang til stranden, til Sæbygård skov og det samme til Sæby torv. Her er “alt” indenfor gangafstand. Det er ikke ofte at vi kan præsentere en villa i et plan i denne stand og så med så god beliggenhed – perfekt for både familier med hjemmeboende børn og for forældre hvor børnene er flyttet hjemme fra men fortsat kommer på overnattende besøg.

På grunden er der en dejlig have med hyggeligt gårdhave miljø og morgenterrasse som ligger fredeligt til i det nordvestlige hjørne af grunden samt aftenterrasse. Værkstedet/garagen er et helt kapitel for sig. Her er der mange muligheder for hobby udfoldelse og de 37 m2 bliver suppleret af en carport på 32 m2 som er opført i galvaniseret stål og med plast tag. Mod sydvest er der en god delvis overdækket terrasse som er flisebelagt.

Huset indeholder en lys stor møblerbar entre, gæste wc og et godt kontor/værelse, fra entreen kommer man ind i vinkelstuen som ligger åbent til mod køkkenet og der er udgang til den delvist overdækkede terrasse. Køkkenet er lyst og med gulvvarme. Fra køkkenet kommer man ud til bryggerset som har god plads til både vaskemaskine, tørretumbler og kummefryser. Fra køkkenet er der også adgang til en gang hvorfra der er adgang til 2 fine værelser, et dejligt lyst badeværelse og soveværelset hvorfra der er udgang til haven. For enden af gangen ligger der et lille fint viktualierum/vinkælder hvorfra man hente perfekt afkølede pilsnere og hvad man nu ellers kan opbevare der, der er 4-5 trin ned og derfor den gode temperatur her.

Huset har fået monteret Sæby vinduer i PVC i 2008, eternittaget er sidst malet i 2010, der er lagt nye kloakker ind i 2008 og hele huset fremstår i en rigtig god stand, lige til at flytte ind i. Vi vil glæde os til at fremvise denne flotte villa for dig – når det passer for dig. Ring på 98 40 12 00 og bestil fremvisning eller få svar på dine spørgsmål vedr. denne villa.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/skovalleen/105085/933119

Sag nr.: 933119

Adresse: Skovalleen 2A, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 2.098.000,-

Udbetaling: Kr. 105.000,-

Ejerudgift pr. md.: Kr. 2.233,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 8.771,-/7.630,-

Bolig areal: 177 m2

Grund: 985 m2

Stue/vær.: 1/4

Opført: 1973

Energimærke: D

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'NYHED - Flot villa i et plan tæt ved Sæby centrum' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER