Sæby Golfklub på charmeoffensiv i Norge

Sæby Golfklub på charmeoffensiv i Norge

27. maj 2019 - kl. 10:31 - af

Sæby Golfklub deltog lørdag den 25. maj i turistmessen Danmark på Torvet i Kristiansand, et markedsførings fremstød for Danmark, som ColorLine har arrangeret hvert år igennem 5 år.

Det blev en smuk sommerdag i Norge, hvor i alt 28 danske destinationer var mødt frem, og besøgstallet var højt. På Sæby Golfklubs stand mødte man sekretær Inge Thomsen, der udover en bred viden om golfturisme, også havde en brochurer med om Sæby generelt, fra Hotel Viking, Sæby Spektrum og Nybolig salgsopstillinger med forslag til sommerhuse, og i alt blev over 1.000 brochurer delt ud bare fra Sæby-standen.

Inge Thomsen fortæller, at målet med standen selvfølgelig var at få nordmændene til at besøge Sæby med alle sine herligheder, – både generelt men selvfølgelig også fordi de er så hjertelig velkomne til at spille golf. Hun fortsætter “det gavner os alle, når vi skaber liv og får gæster til byen, og når jeg i forvejen har standen her, er jeg bare priviligeret, at kunne vise endnu mere af alt det gode frem hjemmefra”. Og Sæby er ikke fremmed for flere af borgerne i Kristiansand: “Sæby er Danmarks Perle” udtrykte én besøgende. Vi kan kun give hende ret.

Udover de besøgende på messen blev det også til radiointerview i Radio Metro og møder med ColorLines tour operatører.

Sæby Golfklub har årligt ca. 4.500 gæster, heraf mange er nordmænd, og optimismen er stor efter dagens messe.

Sæby Golfklub har i øvrigt et aktivt erhvervsnetværk, der mødes 1 gang månedligt. Næste møde afholdes tirsdag den 4. juni kl. 7.00 og oplægsholder er Borgmester Birgit Hansen. Alle erhvervsdrivende er velkomne til at deltage uden beregning i dette møde, tilmelding er blot nødvendig senest mandag den 3. juni på mailadressen saeby@golf-klub.dk

61020373_2650949071642231_131661032752939008_n kopier

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Golfklub på charmeoffensiv i Norge' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER