Galleri 2ti flytter og holder Pinseudstilling

Galleri 2ti flytter og holder Pinseudstilling

27. maj 2019 - kl. 0:08 - af

Galleri 2ti flytter efter sommerferien fra Solsbækvej 210 til Skolegade 45.

Inden flytningen holdes der i pinsen udstilling i nuværende lokaler på Solsbækvej 210.

Udstillingen byder på malerier af Finn Jakobsen og decoupage af Emmy Jakobsen og er åben pinsedagene lørdag, søndag, mandag kl. 11-16.

Når galleriet til oktober flytter til Skolegade vil der stadig være atelier, men ikke åben galleri som i dag. Alle besøg i galleriet skal fremover aftales på forhånd.

Som et særligt flyttetilbud på pinseudstillingen sælges alle tryk på lærred og karton til halv pris. Det gælder bl.a tryk af Sæbyplakaten og enkelte H.C.Andersen tryk. Se alt om pinseudstillingen på hjemmesiden www.galleri2ti.dk

Vi har været rigtig glade for Galleri 2ti på Solsbækvej, siger Finn Jakobsen. Vi slutter af på en lidt sjov og glad måde ved at lave lidt ”gode pinsetilbud”. Vi byder også på et glas vin og snacks, så vi håber, at nogen får lyst til at besøge galleriet og sige pænt farvel til sydbyen, og måske også gøre en god lille handel – både i tryk og i originale værker!

Galleri2ti har eksisteret i 12 år, hvor det fra starten af udstillede Finn Jakobsens malerier, men i de senere år har Emmy Jakobsen udstillet værker i decoupage. Ligeledes har der været udstillinger med fremmede kunstnere.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Galleri 2ti flytter og holder Pinseudstilling' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER