Generalforsamling i DUI-LEG og VIRKE

Generalforsamling i DUI-LEG og VIRKE

27. maj 2019 - kl. 11:25 - af

Lørdag den 1. juni kl. 12 afholdes der stiftende generalforsamling i Syvsten If, Idræts alle 3 i Sæby. Kom og vær med til at starte en ny afdeling af børne- og familieorganisationen DUI-LEG og VIRKE i Sæby.

Initiativtager til den nye forening er René Skorup Christensen der selv bor i Dybvad. På et informationsmøde i april var der stemning for at fortsætte projektet og det blev derfor besluttet at afholde stiftende generalforsamling den 1. juni.

– Vi håber at mange vil støtte op om en ny DUI-afdeling i Sæby og sprede det glade budskab. Hvis man er forhindret i at deltage i mødet, kan man give sin støtte til kende på Facebook, hvor man kan finde DUI-Sæby eller man kan kontakte mig, fortæller initiativtager René Skorup Christensen.

– Vi har allerede frivillige nok til at stifte en bestyrelse, men hvis der er flere som ønsker at være med fra start, er de naturligvis meget velkomne, slutter han.

Kontaktinfo:
René Skorup Christensen, telefon 71 94 06 91

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Generalforsamling i DUI-LEG og VIRKE' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER