Min Energiby: Vi har brug for flere grønne ambassadører

Min Energiby: Vi har brug for flere grønne ambassadører

14. maj 2019 - kl. 9:15 - af

Gruppen af grønne ambassadører i Energibyen Frederikshavn Kommune skal være større. Der er behov for frivillige, hvis hjerte banker for bæredygtighed og grøn omstilling, og som har lyst til at bruge nogle timer hver måned på at lave klimarettede aktiviteter. Vil du være med, hvor det sker?

Energibyen arbejder utrætteligt for at sætte klima på dagsordenen i Frederikshavn Kommune, borgergruppen Min Energiby er et af de seneste initiativer. Gruppen af grønne ambassadører er kommet godt fra start og er i gang med at planlægge initiativer, der skal sætte skub til den bæredygtige udvikling i lokalområdet. Min Energiby mødes cirka en gang om måneden, og der er sat gang i arbejdet med, hvordan børn, unge, børnefamilier, boligejere, virksomheder og detailhandel bliver inddraget i arbejdet med den grønne omstilling. Mange ender mangler stadig at finde hinanden, men én ting står klart. Der mangler flere hænder. Så hvis man har en ekstra hånd, har overskud til klimakontoen, gode idéer eller er en bæredygtighedsekspert eller ildsjæl, så er der behov for det. Min Energiby vil gerne udvide gruppen af grønne ambassadører med mindst ti medlemmer.

”Vi har fået en rigtig god modtagelse med Min Energiby. Der er både stor efterspørgsel og stort behov for at borgere inspirerer borgere og at vi alle sammen får større fokus på de forhold, vi selv kan forandre for den grønne omstilling. Vi vil gerne inddrage endnu flere ildsjæle i arbejdet, og samtidig vokser puljen af idéer, og med det lysten til at tage endnu flere initiativer. Vi tror og hører, at der er rigtig mange derude der gerne vil deltage og skabe endnu mere grøn omstilling her i Frederikshavn Kommune. Derfor sender vi invitationen ud, kom og vær med til at gøre en forskel,” siger Bahram Dehghan, chefkonsulent, Energibyen Frederikshavn Kommune.

Hvis man er interesseret kan man sende en mail med kontaktinformationer til energibyen@frederikshavn.dk

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Min Energiby: Vi har brug for flere grønne ambassadører' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER