Konflikt: Hvor skal jeg gøre af mit affald?

Konflikt: Hvor skal jeg gøre af mit affald?

14. maj 2019 - kl. 11:31 - af

Remondis A/S meddeler, at arbejdsnedlæggelsen blandt chaufførerne ikke er afsluttet, hvilket medfører, at der ikke indsamles renovation og papiraffald i Frederikshavn Kommune.

Er din affaldsbeholder fyldt, kan du samle dagrenovationen i sække og stille dem ved din affaldsbeholder. Du kan benytte plastik- eller papirsække. Når arbejdet genoptages, medtages det ekstra affald, og det vil blive behandlet som restaffald.

Er din papirbeholder også fyldt, kan du samle papiret i en papirsæk, der bliver medtaget, når arbejdet genoptages. Du kan også aflevere papiret på genbrugspladsen i container til papir.

Forsyningen følger situationen og vil, når konflikten er ophørt, komme med plan for, hvordan der bliver ryddet op.

2 kommentarer til “Konflikt: Hvor skal jeg gøre af mit affald?” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Konflikt: Hvor skal jeg gøre af mit affald?”

 • Jeg støtter Renovationsarbejderne 100%.
  Det er godt de siger fra overfor urimelige arbejdsforhold.

  Jeg håber der bliver fundet en løsning, som holder og som de kan leve med.

  God kamp!!

 • Kenneth Kjærgaard

  Det undre mig at Forsyningen/ kommunen ikke har smidt Remondis A/S på porten da ikke overholder den indgået aftale og bedt Vej og Park om at hente affaldet i stedet for. Vej og Park henter jo affald i fx. parker osv. i forvejen. Jeg har læst at sagen bliver taget op på et Byrådsmøde her d. 22/05
  kanalfrederikshavn.dk/vis/nyhed/skraldemandskonflikten-skal-droeftes-i-byraadet/

  Hvis kommunen blander sig i sagen. Så kunne de lige så godt overtag opgaven. (fx Vej og Park)

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Konflikt: Hvor skal jeg gøre af mit affald?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER