Forsyningen forventer snarlig løsning på konflikten

Forsyningen forventer snarlig løsning på konflikten

13. maj 2019 - kl. 15:41 - af

Redaktionen har modtaget dette indlæg fra bestyrelsesformand Jens Hedegaard Kristensen og adm. direktør fra Forsyningen Claus Reimann Petersen.

Vi oplever i stigende omfang forespørgsler til den igangværende konflikt vedrørende indsamling af affald i Frederikshavn Kommune.

Baggrunden er en intern konflikt mellem Remondis A/S og renovationsarbejderne i Frederikshavn Kommune. Forsyningen er ikke part i denne konflikt – men vores kunder påvirkes af, at der i øjeblikket ikke indsamles i henhold til indgåede aftaler.

Vi har en kontrakt med Remondis A/S om indsamling af affald i kommunen, og vi forventer, at indsamlingen hurtigst muligt genoptages, så det ophobede affald kan indsamles, og at Remondis og renovationsarbejderne snarest finder en løsning indenfor arbejdsmarkedets regler på området.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forsyningen forventer snarlig løsning på konflikten' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER