Foredrag: Den sammenbragte familie – hvordan

Foredrag: Den sammenbragte familie – hvordan

8. maj 2019 - kl. 1:14 - af

Familiepsykolog Ulla Dyrløv sætter fokus på, hvor svært det kan være at skabe en ny sammenbragt familie, når hun torsdag den 23. maj, kl. 19.00-21.00, gæster Manegen, Sæby Kulturhus.

Stærke følelser er på spil, når to familier skal blive til én – men det kan sagtens lade sig gøre!

Måske kender du psykolog Ulla Dyrløv fra TV, hvor hun bl.a. har medvirket i DR1-programmet ”Delebørn”? Nu får du chancen for at høre Ulla give gode råd om, den vanskelige kunst, det kan være, at få børnene igennem en floksammenføring. Bliver barnet overhovedet klar til en ny ”familie”?

At skabe en sammenbragt familie er lidt af en udfordring, det kan de fleste, der har prøvet det, skrive under på. Ikke mindst fordi, at noget så fundamentalt som normer, regler og daglig praksis fra to forskellige familier skal fusioneres. Samtidig med, at der kan være stærke følelser som sorg, glæde, forvirring og kaos, der spiller ind.

– Der er ingen enkle eller nemme løsninger eller svar, og ingen opskrift passer på alle sammenbragte familier, understreger familiepsykolog Ulla Dyrløv. Alligevel vil hun gerne komme med sit bud på, hvilke tanker og overvejelser, man som henholdsvis biologisk forælder og stedforælder, skal gøre sig i processen.

Ulla Dyrløv er kendt fra tv-programmerne ”Ingen styr på ungerne” og ”Aldrig for sent” på DR1. Hun er desuden tilknyttet som konsulent på tv-produktioner som x-factor, Voice Junior, MGP Junior, Bagedysten og De brændte børn.

Velkommen til en aften med fokus på sammenbragte familier – et indblik i, hvilket udfordringer de står overfor, og hvilke ”værktøjer”, der er gode at have ved hånden. En aften for jer, der står i situationen, for bedsteforældre, fagpersoner, jer der er tætte på osv.

Billetterne finder du på bibl.frederikshavn.dk under Det sker eller på dit lokale bibliotek i den betjente åbningstid.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Foredrag: Den sammenbragte familie – hvordan' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER