Familievilla i attraktivt kvarter nær skole og Gybels Plantage

Familievilla i attraktivt kvarter nær skole og Gybels Plantage

6. maj 2019 - kl. 8:45 - af

home Sæby: Denne villa ligger placeret ind i bakken på Østeralle med kort vej fra byens centrum, skole, børnehave og idrætsfaciliteter. Samtidig er der bare 500m til det skønne naturområde “Gybels Plantage”.

Villaen er i to plan mod vejen og et plan mod den vestvendte have. Fin flisebelægning foran huset giver plads til flere biler i indkørslen og desuden er der p-plads i tørvejr under carporten. Fra indkørslen er der direkte adgang til husets bryggers i nederste plan, hvor teenageren kan have sit eget værelse og fine badeværelse.

Hvis man følger flisebelægningen langs husets nordlige side kommer man til hoveddøren, som fører ind i vindfang og videre ind i husets fordelingsgang med adgang til hyggeligt køkken/alrum med glaskarnap mod vest og godt lysindfald. Herfra dør til baggangen med garderobeplads og vaskesøjle.

Fordelingsgangen giver desuden adgang til fire store værelser og dejligt badeværelse med bruseniche, hjørnebadekar og hvidt skabsarrangement. Gangen munder ud i en stor lækker stue med vinduesparti mod øst og dejlig udsigt samt hyggelig brændeovn og udgang til haven mod syd. I stuen fører en vindeltrappe til det nederste plan, hvor man kommer ned i gang der fordeler til stort fint værelse, nydeligt badeværelse i romersk stil og bryggers med god skabsplads og udgang til indkørslen.

Bag huset ved køkkenet, finder man en lækker flisebelagt gårdhave, som har en fantastisk aftensol og ligger helt ugeneret ud mod den lille græsplænen, et overdækket område og redskabsrum. En meget familievenlig have, som er forholdsvis nem at holde.

Her er tale om en anderledes og hyggelig villa med fem store fine værelser.

Kontakt home for en fremvisning

Kontantpris: 1.895.000

Udbetaling: 95.000

Ejerudgifter pr. måned: 2.059

Energimærkekarakter: C

Boligareal: 196 m2

Carport: 21 m2

Grundareal: 737 m2

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Familievilla i attraktivt kvarter nær skole og Gybels Plantage' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER