Nybolig Sæby: Familiebolig med super flot havudsigt

Nybolig Sæby: Familiebolig med super flot havudsigt

4. maj 2019 - kl. 0:22 - af

Har I altid drømt om en skøn villa nær havet, skal I kigge nærmere på denne, den ligger 15 km. syd for Sæby, nemlig i Voerså. Her får I en hyggelig og rummelig bolig på 189 m2 med plads til hele familien. Villaen rummer mange muligheder for en ny familie og kan let tilpasses jeres stil og behov. Her er skøn natur med skov, hav og å lige omkring jer. Der er gåafstand til børnehave, skole til 6. klassetrin, hal, sportsplads, multibane og spejderhytte – ja byen rummer mange fritidsmuligheder og aftenturen kan foregå ved åbrinken, hvor der er flot kig ud over åen og til spisestedet Riverside. Åen snor sig flot igennem byen og udmunder ved byens lystbådehavn, hvor der er klubhus og naturlegeplads. Velkommen til Blishønevej 8, hvor man, via den flisebelagte indkørsel, kører direkte ind i carporten der også rummer et fikst værksted med trappe op til et udnyttet loftsrum, der er inddelt i to rum – et mindre og et stort rum, der er isoleret og kan anvendes til mange formål. Haven er inddelt i flere niveauer – på det første niveau er der en fin overdækket terrasse hvor man kan koble af og nyde den flotte udsigt over hav og mark. En trappe fører os ned af skråningen hvor man kan plante flotte blomster og på det næste niveau er der lavet et fliseareal, hvor man ligeledes kan sætte et havebord og hygge sig med børnene når de leger eller tager en tur på gyngen.

Velkommen til en lys og venlig baggang, fint køkken med masser af bordplads og med åbning til spisestue med trægulv og flot vinduesparti mod havet – her kan man indtage mange gode måltider og nyde de flotte naturomgivelser. Fra spisestuen er der udgang til flisebelagt terrasse mod syd, der er godt skærmet af og også her kan man få glæde af havudsigten. Fra spisestuen er der trin ned til hyggelig opholdsstue, der er tilbygget i 1988, her er klinkegulv med gulvvarme og brændeovn, hvor man kan nyde lyden af træets knitren. Fordelingsgang med adgang til værelse og badeværelse med bruseniche og klinkegulv med gulvvarme. Derudover adgang til viktualierum. 1. salen er indrettet med repos der fordeler adgangen til 1. salens 3 værelser og badeværelset. Stort soveværelse med loft til kip hvor man vågner man op til havudsigt og morgensol – der er ligeledes udgang til svalegang, hvor morgenkaffen kan indtages. Badeværelse med brus og vinyl på gulv og vægge. Derudover er der to gode værelser, det ene med loft til kip. Er du og din familie til naturoplevelser kan denne villa skabe rammen om et skønt hjem, hvor børnene trygt kan vokse op et sted med fællesskab, hvor alle kender alle – eller også kommer de hurtigt til det.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/blishoenevej/105085/933166

Sag nr.: 933166

Adresse: Blishønevej 8, Voerså, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 1.595.000,-

Udbetaling: Kr. 80.000,-

Ejerudgift pr. md.: Kr. 1.870,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 6.796,-/5.799,-

Bolig areal: 189 m2

Grund: 1.026 m2

Stue/vær.: 2/4

Opført: 1979/1988

Energimærke: C

En kommentar til “Nybolig Sæby: Familiebolig med super flot havudsigt” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Nybolig Sæby: Familiebolig med super flot havudsigt”

  • jeg har boet der det er godt men vil sygt gerne have det tilbage jeg er vokset op der og min far har os boet der jeg tenker på det ver eneste dag heldigvis kender jeg noglelunde dem der bor der de har en dater der hedder ane og en søn der hedder christia😢

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nybolig Sæby: Familiebolig med super flot havudsigt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER