Venstre inviterede ej BLÅT til en snak om politik

Venstre inviterede ej BLÅT til en snak om politik

3. maj 2019 - kl. 0:04 - af

Mere end 120 personer, havde taget imod invitationen fra Albæk Venstrevælgerforening til at besøge Dybvad Stål Industri mandag aften.

De mange gæster blev opdelt og sendt afsted i hold på en guidet rundvisning, hvor de kom rundt i alle hjørner af produktionen.

Det var synligt for enhver, at man var kommet til en niche-virksomhed med stor ekspertise indenfor sit felt.

Robotterne kommer
Det var også synligt, at det var en virksomhed, som havde været fremsynede og investeret i robotter flere steder i produktionen.

Én af gæsterne spurgte guiden, “har robotternes indtog ikke givet nervøse og vrede medarbejdere….?” Men svaret hertil var nok anderledes end forventet… “Medarbejderne er glade for robotten”. “Alle er klar over, at netop investeringen i den nye teknologi, har været årsagen til, at DSI i dag er førende på sit felt – ikke kun i Danmark, men på verdensplan”, så istedet for at have gjort medarbejderne arbejdsløse, har robotterne været med til at sikre arbejdspladserne.

Virksomheden er grundlagt i 1969 og kan derfor i år markere sit 50 års jubilæum. Mange af gæsterne var også mødt op, for at høre omkring den nye ejerstruktur… Var virksomheden måske på vej til at flytte…?

Dette dementerede direktør Lars Priess i sin indledning fra talerstolen. DSI har således siden den nye ejerstruktur var trådt i kraft for knap 2 år siden udvidet flere gange. Alene på matriklen i Dybvad og satelitafdelingen i Agersted er man gået fra 55 medarbejdere til 80. Så fremtiden for arbejdspladser i Dybvad ser lys ud.

Medlem af bestyrelsen for Albæk Venstre, Per Smidt fortalte i sin velkomst, at Dybvad var den by i kommunen, som havde flest arbejdspladser målt på antal indbyggere – og her tæller DSI godt i regnestykket.

Oplagte politikere på talerstolen
Skatteminister Karsten Lauritzen og EU kandidat Søren Gade deltog mandag – hvor de i lighed med andre gæster fik en god fornemmelse af virksomheden.

Karsten Lauritzen var den af de to, som først indtog talerstolen. Her fortalte han om sine ønsker for SKAT i fremtiden. Han arbejder målrettet på, at skattesystemet skal forenkles, men lagde heller ikke skjul på, at det var en vanskelig opgave, når alle andre ministerier ønskede at føre deres politik via Skatteministeriet. Vi kender alle til, hvordan afgifterne er blevet anvendt som redskaber indenfor bl.a. Sundhed og Miljø.

Søren Gade som er kandidat til EU og med stor ekspertise indenfor politik herhjemme gik på talerstolen og fortalte om sin lyst til at løse udfordringer og opgaver i EU.

Udover Karsten Lauritzen og Søren Gade var Frederikshavner kredsens folketingskandidat Henrik Buchhave blandt gæsterne.

Formand for Albæk Venstre, Mette Hardam sluttede aftenen af med at takke gæster for at bruge mandagen i Dybvad og takkede virksomheden for deres store engagement i at vise virksomheden frem.

Mette Hardam reklamerede for det traditionsrige sommermøde på Knudseje den 26. august, hvor Jacob Ellemann-Jensen er gæstetaler.

Med et glimt i øjet til Søren Gade sagde hun desuden, at når han nu er blevet valgt ind den 26. maj, så ville der være et oplagt emne til en september-tur for foreningen, nemlig en tur med Hørby Turistbusser til Parlamentet i Bruxelles.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Venstre inviterede ej BLÅT til en snak om politik' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER