To nordjyske erhvervsfolk går sammen om akustikfirma

To nordjyske erhvervsfolk går sammen om akustikfirma

2. maj 2019 - kl. 8:49 - af

Tidligere Bygma-direktør i Sæby, Jacob Møller, ejer fra den 1. maj 2019 halvdelen af Akustikcompagniet, som malermester Thomas Olesen fra Klokkerholm Malerforretning etablerede tilbage i 2017.

Danskerne opholder sig meget inden døre. Derfor er et godt indeklima en forudsætning for, at vi befinder os godt og holder os raske. Desværre oplever mange mennesker dårligt indeklima i form af daglige støjgener på både arbejdspladsen og i hjemmet. Det vil to nordjyske erhvervsfolk gøre noget ved. Thomas Olesen og Jacob Møller har netop fundet sammen i akustikfirmaet, Akustikcompagniet, der leverer æstetisk akustikregulering til alle slags bygninger.

 Stærkt nordjysk makkerpar
Akustikcompagniet har base i Dronninglund og blev stiftet af Thomas Olesen i 2017. Han har mere end 20 års erfaring som maler og malermester og et indgående kendskab til håndværksmæssige arbejdsgange i moderne byggerier samt spartlede og malede overflader.

Pr. 1. maj 2019 har Thomas Olesen solgt halvdelen af akustikfirmaet til Jacob Møller, som kommer til virksomheden med stor teknisk viden omkring lyd og akustikprodukter. Han har siden 1995 arbejdet i leverandørleddet til byggebranchen – de seneste 10 år som direktør for Bygma i Sæby.

Fremover driver de to ejere Akustikcompagniet i et partnerskab, hvor Jacob Møller er direktør med ansvar for drift, salg og marketing, mens Thomas Olesen sideløbende med sin malerforretning tager sig af håndværkere, montage og kvalitetssikring. Ambitionen er at blive arkitekter og bygherrers førstevalg, når det gælder akustikregulering både i forbindelse med renovering og nybyggeri.

»Sammenlagt har vi kompetencer og netværk, som ikke ret mange virksomheder ligger inde med. Vi kan derfor tilbyde at stå i spidsen for hele processen – lige fra rådgivning til levering af færdig akustikløsning«, forklarer Jacob Møller om idéen med det nye makkerskab.

Matcher tendens i byggeriet
Hos Akustikcompagniet oplever de en klar tendens til, at offentlige og private bygherrer i stigende grad ønsker at arbejde med stilrene akustikløsninger, som understøtter arkitekturen frem for udelukkende at have fokus på funktion. Jacob Møller ser derfor plads til Akustikcompagniet som spiller på markedet for akustikløsninger.
»Akustikcompagniet er certificeret til at installere løsninger med akustikplader fra Rockfon, som giver en helt glat overflade, er fri for synlige samlinger og har markedets allerbedste akustiske egenskaber«, forklarer Jacob Møller.

Hul i markedet skaber forretningspotentiale
For Jacob Møllers vedkommende er medejerskabet i Akustikcompagniet drevet af en unik forretningsmulighed og en drøm om at blive iværksætter.
»Store rum med glatte lofter og vægge, som mange ønsker i dag, giver udfordringer i forhold til akustik og indeklima«, siger Jacob Møller. Han fortsætter:

»Jeg mener, at der er et hul i markedet for færdige akustikløsninger, som hverken går på kompromis med egenskaber, visuelt udtryk, bæredygtighed eller sikkerhed. Nogen skal fylde hullet ud. Det er her, at Akustikcompagniet kommer til at gøre en forskel«, slutter Jacob Møller. Han ser frem til at sætte fart på udvikling og vækst af den virksomhed, som stifteren, Thomas Olesen, har lagt grundstenen til.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'To nordjyske erhvervsfolk går sammen om akustikfirma' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER