Sparekassen Sæbys Fond støtter den lokale MTB Klub

Sparekassen Sæbys Fond støtter den lokale MTB Klub

1. maj 2019 - kl. 14:25 - af

Den gamle fond støtter den nye MTB Klub med en stor donation, som er gået til at forbedre et nyt mountainbike-spor. Sporet bidrager til den fortsatte udvikling af Østervrå, stimulerer cykellysten og medvirker til sammenhold omkring motionsformen.

Sparekassen Sæbys Fond, som udspringer af den tidligere Sparekassen Sæby, har doneret 48.000 kroner til 3 broer på en nyanlagt natursti egnet til mountainbikekørsel i Østervrå. Stien er cirka 5 kilometer lang, den byder på en naturoplevelse i det smukke område omkring Østervrå og er egnet til både nystartende og øvede mountainbikere, men også for gående og løbende.

Østervrå MTB er en forholdsvis ny forening, der arrangerer fælles cykelture på mountainbike i Østervrå. De har en bred skare af mountainbikeentusiaster, som hele tiden bliver til flere.

– At modtage en donation som den, vi har modtaget af Sparekassen Sæbys Fond, betyder rigtig meget for vores klub og for den endelige realisering af projektet. Eftersom vi er en frivillig forening, genererer vi ikke indtægter som eksempelvis medlemskabskontingent, ligesom andre foreninger. Derfor er vi meget afhængige af donationer, hjælp fra erhvervsdrivende og frivillige, lyder det Østervrås bestyrelsesmedlem Kim Dybdahl.

Om fondens bidrag udtaler afdelingsdirektør i Spar Nord Sæby Lasse Kjærsgaard Stidsborg:
– Vi er glade for at kunne støtte op om aktiviteterne og livet i og omkring Østervrå ved blandt andet at kunne medvirke til, at endnu en motionsform kan kobles på Østervrå Hallens mange tilbud. Østervrå MTB består af en flok lokale ildsjæle, som har brugt mange timer på projektet i form af planlægning, godkendelse, ansøgninger og ikke mindst mange timer med selve udarbejdelse af sporet, som blev indviet her sidst i marts.

Kim Dybdahl og Lasse Kjærsgaard Stidsborg håber begge på, at det nye spor vil være med til at inspirere flere folk til et aktivt liv gennem en sportsgren som eksempelvis mountainbike. Samtidigt har det stor værdi for dem at kunne være med til at styrke den lokale forandring.

Ambitionen er, at sporet skal tiltrække borgere fra de omkringliggende byer. Det skal ses som en udendørs aktivitet og være med til at få udbredt motion i naturen endnu mere. Ifølge Kim Dybdahl er sporet allerede blevet besøgt af motionister fra Brønderslev, Hjørring, Aalborg og Frederikshavn.

Mountainbike er stadigvæk en voksende motionsform og efterspørgslen efter rigtige mountainbike spor stiger. Med den stigende interesse for sporten og sporets naturskønne omgivelser langs skoven, der ligger i naturlig sammenhæng mellem by og Jyske Ås, skal ambitionen om at tiltrække folk til sporet nok lykkes.

Sparekassen Sæbys Fond
Sparekassen Sæbys Fond står til at skulle uddele mellem 700.000-900.000 kroner i de kommende år til foreninger i og omkring Gammel Sæby Kommune. Fonden støtter almennyttige formål, store som små, der spænder vidt – alt fra sport til kulturelle tilbud. Alle kan ansøge, hvis de har virke i Gammel Sæby Kommune og opland, hvilket er meget unikt for den gamle kommune.

Om Spar Nord
Med omkring 390.000 kunder, cirka 1.500 medarbejdere og 49 lokale banker (filialer) over hele landet er Spar Nord blandt de største banker i Danmark. I 2018 leverede Spar Nord et resultat efter skat på 920 millioner kroner.

Spar Nord ejes af cirka 103.000 aktionærer.

For yderligere information se www.sparnord.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sparekassen Sæbys Fond støtter den lokale MTB Klub' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER