Dejlig villa med attraktiv beliggenhed i Sydbyen

Dejlig villa med attraktiv beliggenhed i Sydbyen

30. april 2019 - kl. 10:43 - af

Nybolig Sæby: Sæbys sydlige bydel er et attraktivt kvarter for familier i alle aldre med naturen, nærmest lige uden for døren. Med sin nærhed til byens centrum, stranden og skoven er beliggenheden optimal. I området er der stisystemer, således at man trygt kan cykle eller gå til skole, børnehave, vuggestue eller til idrætshallen. Hunden kan blive luftet og motioneret ved stranden eller i hundeskoven som også er inden for gåafstand.

Sadelmagervej er en hyggelig og indbydende villavej, og når parkerer man i indkørslen ved nr. 64 har man garagen foran sig. Garagen er isoleret, er med støbt gulv og el-port. I den bagerste del af garagen er der et fint stort værksted med dør ud til haven. Passagen mellem garage og villaen er flisebelagt og her er der en fin læ krog, hvor man kan sidde og nyde en kop kaffe og nyde udsigten til haven.

Velkommen indenfor i et stort lyst bryggers med mange skabe og hvide klinker på gulvet. Det er også her vaskemaskine og tørretumbler er installeret. Fra bryggerset er der adgang til køkken og alrum. Skabsindretningen i køkkenet er Modulia, her er rigtig god plads til opbevaring og lågerne er lyse med kanter i kirsebærtræ og med mørk bordplade. Fra køkkenet er der en fin udsigt til forhaven. I køkkensektionen er der lyse klinker på gulvet og i alrum/stue er der flot laminatgulv. I alrum/stue er der god plads til spisebordet, og herfra er der udgang til den store og delvis overdækkede terrasse, som indbyder til de lange sommer aftener, hvor man “flytter udenfor” og griller og hygger. I stuen er der også god plads til sofa/TV afdeling. Fra alrummet er der adgang til et mindre værelse, som med fordel kan benyttes til kontor. Videre er der adgang til to større værelser, begge med skabe, hvorfra der er adgang til terrassen fra det ene. Fin rummelig entre med lyse klinker. Fint, lyst badeværelse med mange skabe, marmorklinker og terrazzo-vask og en flot rund bruseniche i en god størrelse.

Haven vender ud mod grønne arealer og har en god størrelse. Her er græsplæne og beplantet med træer og stenbede, så den er enkel at holde. En super fin villa, som er lige til at flytte ind i og hvor familien kan samles i det flotte store køkken/alrum/stue som er midtpunktet for familien. Vi glæder os til at præsentere boligen for jer.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/sadelmagervej/105085/933185

Sag nr.: 933185

Adresse: Sadelmagervej 64, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 1.945.000,-

Udbetaling: Kr. 100.000,-

Ejerudgift pr. md.: Kr. 2.244,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 8.285,-/7.073,-

Bolig areal: 145 m2

Grund: 942 m2

Stue/vær.: 1/3

Opført: 1987/2004

Energimærke: C

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dejlig villa med attraktiv beliggenhed i Sydbyen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER