Nu åbner der endnu et posthus i Sæby

Nu åbner der endnu et posthus i Sæby

28. april 2019 - kl. 9:50 - af

Nu bliver det endnu nemmere for Sæbynitterne at hente og sende deres breve og pakker. 3. maj åbner der nemlig endnu et posthus i byen, der kommer til at ligge hos Bog & Idé på Vestergade 15. PostNord samarbejder i forvejen med Bog & Idé i det nordjyske i Hjallerup og Dronninglund, så det er en velkendt samarbejdspartner, man nu får i Sæby.

– Jeg er rigtig glad for, at vi kan udvide vores gode samarbejde med Bog & Idé, så det også omfatter deres butik midt i Sæby. Det nye posthus bliver til gavn for Sæbynitterne, der nu får endnu lettere ved at klare deres postærinder, og det bliver et stærkt supplement til vores eksisterende posthuse og pakkebokse i byen, siger Gordon Dalsgaard, distriktschef i PostNord.

I posthuset hos Bog & Idé kan kunderne hente og sende breve og pakker samt købe frimærker og pakkeporto. Det bliver også muligt at sende rekommanderede breve og udlandspakker. Alle posttilbud kan benyttes i hele butikkens åbningstid, som er hverdage fra kl. 10.00-17.30 og lørdag fra kl. 9.30-14.00.

– Vi glæder os til også at få posthus i butikken i Sæby og har en forventning om, at det vil være med til i endnu højere grad at gøre Bog & Idé til et omdrejningspunkt i lokalområdet. Det er en ekstra, god service for vores kunder, at de f.eks. også kan hente deres pakker sendt med PostNord hos os, siger Bjarne Holm Hansen, der er indehaver af Bog & Idé-butikkerne i Sæby, Hjallerup og Dronninglund.

Samtidig med åbningen hos Bog & Idé ændres der på postservicen på byens posthus hos SuperBrugsen. Her vil der ikke længere være mulighed for at sende rekommandrede breve og udlandspakker, som i stedet fremover kan klares hos Bog & Idé. Men alle andre postærinder inklusiv bl.a. afhentning af pakker og køb af frimærker kan fortsat ordnes hos SuperBrugsen på normal vis.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nu åbner der endnu et posthus i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER