SIND afholder foredrag om Børn med Angst

SIND afholder foredrag om Børn med Angst

20. april 2019 - kl. 8:39 - af

SIND afholder et spændende og oplysende foredrag onsdag den 29. maj i Arena Nord, Frederikshavn.

Sidste forår år arrangerende SIND et velbesøgt foredrag med netop Mia Kristina Hansen fra foreningen “Børn med angst” – og på opfordring laver vi et nyt foredrag i år lyder det fra formand Carina F. H. Sielemann fra den lokale SIND-afdeling.

Foreningen “Børn med angst” er en del af SIND.

Angst er ikke kun noget, der rammer voksne. Mange børn slås også med den, og børn har svært ved at tale om deres følelser, så det er ikke altid til at se. Men når et barn begynder at isolere sig mere og mere, går grædende til skolen eller simpelthen nægter at gå derhen, er det ret tydeligt, at der er noget galt. Det er svært for omgivelserne at forstå, og situationen bliver ofte misforstået, så problemet bliver forklaret med, at det bare er forældrenes dårlige opdragelse og et vrangvilligt barn.
Mød Mia Kristina Hansen, der er formand for Foreningen for Børn med angst og mor til en søn med angst, og psykolog Carsten Juul fra den nye klinik Metafied.

Carsten Juul er autoriseret psykolog og netop startet den metakognitive klinik Metafied, vil fortælle om metakognitiv terapi til børn og unge. Carsten Juul var blandt de fem første der uddannede sig i metakognitiv terapi i Danmark.
Carsten har haft mere end 5-600 børn igennem over de sidste fire år i gruppeforløb og individuelle samtaler. Psykolog Carsten Juul har speciale i metakognitiv terapi til børn og unge og har bla. forsket i metoden og har mange års erfaring med effektiv behandling af børn og unge, er er en af Danmarks førende eksperter i metakognitiv terapi til børn og unge.

Mia Kristina Hansen er mor til to drenge, og den yngste af drengene begyndte, at udvikler angst da han var 9 år. Det tog mange år for hende at få den rette hjælp til sin søn, og hvor hendes søn endte med så svær angst, at han i en periode på 2 år, ikke kom i skole. Mia vil fortælle om sine erfaringer både som mor til en dreng med angst, og i forhold til de generelle erfaringer hun har til børn med angst. Udover Mias egne private erfaringer i forhold til børn med angst, er hun uddannet pædagog, og har professionel erfaring med angstbehandlingsprogrammet Cool Kids.

Der er lagt op til et spændende og oplysende foredrag, med et emne som desværre er højaktuel i tiden.
Der er oprettet en lokal Facebookgruppe, som hedder “Børn med angst – Forældre i Frederikshavn Kommune”

Der er allerede stor interesse om foredraget, og billetter til kun 25 kr. + gebyr kan købes via billetten.dk eller på det lokale Turistkontor
Link til billetsalg: https://billetten.dk/event/79279

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'SIND afholder foredrag om Børn med Angst' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER