Moderniseret villa i et-plan i Sæby Vestby

Moderniseret villa i et-plan i Sæby Vestby

13. april 2019 - kl. 6:12 - af

Nybolig Sæby: I Sæby Vestby på Pilevej kun få hundrede meter til indkøbsmuligheder, skole, svømmehal og bibliotek finder du en fin villa. Her kan man tage en hyggelig gåtur til Sæbygård skov eller en smut til byens centrum og gågade.

Via indkørsel, kommer man til villaen, hvor man har forhaven med terrasse og carport som det første. Går man rundt villaen kommer man over til haven som er stor og nem at holde, da der er græs i det meste af haven. Garagen giver gode muligheder for opbevaring og samtidig er der en hyggelig havestue, hvor man kan sidde og kigge ud i haven.

Velkommen indenfor på Pilevej 18, hvor man kommer ind i et stort lyst bryggers med gulvvarme, her er masser af skabsplads og plads til både vaskemaskine og tørretumbler. Stort og lyst funktionelt Aubo køkken med gulvvarme, ovenlys og dobbelt terrasse dør ud til en hyggelig udestue. Badeværelse med masser af skabsplads og stor bruser samt klinker og gulvvarme. God spiseplads mellem køkken og stue som er lys og venlig med en glas karnap – her er masser af plads til hygge med familien og vennerne. To store værelser og soveværelse med to skabsvægge, udgang til haven samt adgang til et badeværelse med bruselåger.

Huset er efterisoleret udvendigt med batts og på loftet er der også efterisoleret – energimærke C.

Alt i alt en rigtig fin moderniseret villa i et plan i et skønt område – ring og få en fremvisning på 9840 1200.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/pilevej/105085/933178

Sag nr.: 933178

Adresse: Pilevej 18, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 1.595.000,-

Udbetaling: Kr. 80.000,-

Ejerudgift pr. md.: Kr. 1.925,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 6.833,-/5.832,-

Bolig areal: 161 m2

Grund: 1.290 m2

Stue/vær.: 1/3

Opført: 1964/2014

Energimærke: C

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Moderniseret villa i et-plan i Sæby Vestby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER