Dybvad kan få nye og spændende aktiviteter for hele familien

Dybvad kan få nye og spændende aktiviteter for hele familien

12. april 2019 - kl. 8:11 - af

DUI-LEG og VIRKE inviterer til informations møde onsdag den 24. april kl. 16.30 i Syvsten If.

Informations mødet skal afdække, om der er interesse for at starte en lokalafdeling af DUI i Dybvad.

DUI-LEG og VIRKE er en landsdækkende familieorganisation, som tilbyder et hav af forskellige aktiviteter for hele familien. Foreningen drives udelukkende af frivillige og tilbyder alle former for aktiviteter. Lokalt tilbydes der i dag alt fra robotværksted og fællesspisning til sommerlejre og kanoture. Foreningen er et fristed for familien med fokus på fællesskab. Læs eventuelt mere på dui.dk

Det er René Skorup Christensen, som selv bor i Dybvad der har taget initiativ til informations mødet. René har været aktiv i DUI på Lolland og ønsker, at genskabe det fantastiske fællesskab der finde i DUI.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dybvad kan få nye og spændende aktiviteter for hele familien' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER