Cafe Big Burger søger Danmarks bedste hotdogspiser

Cafe Big Burger søger Danmarks bedste hotdogspiser

12. april 2019 - kl. 8:05 - af

I april og maj afvikles kvalifikationsrunderne til en af årets helt store ”sportsevents”, når finalisterne til DM i Hotdogspisning skal findes. Cafe Big Burger i Rådhuscenteret, er klar til at tage imod kandidaterne fra Sæby og omegn.

Det handler om hotdogs, hæder og håneretten, når DM i Hotdogspisning endnu engang vender tilbage. Og der er ikke længe til, at der igen skal findes en danmarksmester i den noble spisedisciplin. Kvalifikationsrunden er nu i gang, og finalisterne skal findes – måske i Sæby.

Førstepræmien i DM i Hotdogspisning-finalen er et rejsegavekort på 20.000 kroner, men der er også flotte præmier til de lokale vindere, hvor der er et weekendophold på spil – samt lodtrækningspræmier om flotte gavekort blandt alle, der forsøger at kvalificere sig.

Reglerne er ganske simple – spis så mange hotdogs som muligt på 15 minutter. De ti bedste på landsplan kommer i finalen, der afholdes den 31. maj i Aalborg til en kæmpe event på Gammel Torv. Adgang til konkurrencen – og i første omgang et kvarter i hotdog-himlen – koster 100 kroner, og som altid går alle pengene ubeskåret til et velgørende projekt. I år er det Fonden Børnenes Kontor i Aalborg, der kan nyde godt af en økonomisk saltvandsindsprøjtning.

– Vi vil gøre DM i Hotdogspisning til en relevant og sjov begivenhed for alle. Der kan synes langt fra din lokale pølsevogn til podiet i Aalborg, men det gør måske heller ikke så meget, om du bliver danmarksmester – bare du kan spise flere hotdogs end din bedste ven, din bedrevidende mester, din kollega, din gamle far, eller hvem du nu drømmer om at slå. For vi har alle i hvert fald én, som vi under INGEN omstændigheder vil tabe til – og så kan man jo se, om man samtidig kan sikre sig en plads blandt de 10 storspisende finalister, og hvem ved, måske slå den nuværende rekord på hele 42 hotdogs, siger Rikke Jeppesen fra arrangøren Steff Houlberg.

Danmarks næste hotdogkonge belønnes med et rejsegavekort på 20.000 kroner, men også finalens øvrige deltagere præmieres flot, så der er allerede nu masser af grunde til at få stillet hotdogsulten hos din lokale Steff’s Place, i Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Cafe Big Burger søger Danmarks bedste hotdogspiser' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER