Mudder på bunden af Sæby Havn fjernes

Mudder på bunden af Sæby Havn fjernes

11. april 2019 - kl. 17:11 - af

Det gode skib ”Lena Høj” af Horsens er i disse dage i fuld gang med at fjerne mudder fra havbunden i yderhavnen af Sæby Havn.

Da Deres udsendte kom forbi, var der fuld gang i oprensningen i det yderste havnebassin, så alt er klar, når sejladserne ind i og ud af havnen kan ske uhindret, når sæsonen for sejladser snart for alvor tager fat.

Tekst og fotos: Per Rye

IMG_5752 kopier IMG_5761 kopier

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mudder på bunden af Sæby Havn fjernes' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER