Så er der dinner og disko på Skovlyst

Så er der dinner og disko på Skovlyst

10. april 2019 - kl. 9:26 - af

Da Sæby Scenen i 2016 afholdt diskotek på et fyldt Skovlyst, var det som støtte til indsamlingen, der skulle finansiere ansøgningen om fondsmidler til renovering af Skovlyst. Sådan startede en god tradition med Finn P. som discjockey, der kan sende et danseglad selskab ud på gulvet til tonerne af den bedste popmusik fra 1960´erne og herefter.

Når man igen åbner dørene herfor den 11. maj, bliver det med spisning og dans, men i år også med indslag fra Det Damgårdske Teaterselskabs opførelse af ”Mogensen” og ”Ved landsbyens gadekær”.

DDT havde stor succes med disse forestillinger i 2017 og 2018, hvilket også markerede starten på et nært samarbejde med Sæby Scenen. Planen fremover er således, at DDT kommer til at indgå i Sæby Scenen, som derved får tilført både tekniske ressourcer og en gruppe voksne erfarne skuespillere og sangere.

Det årlige diskotek er en videreførelse af den stemning, som herskede på Skovlyst tilbage i pigtrådens og poppens ungdom, hvor fest- og danseglade mennesker fra Sæby, Frederikshavn og Aalborg mødtes for at lytte til levende orkestre og diskotek i skoven. Det er også sådan mange ældre sæbynitter husker stedet.

Erindringer om de glade ungdomsdage på Skovlyst kom tydeligt frem under indsamlingen til Prospekt Skovlyst i efteråret 2016, hvor sæbynitterne bakkede op om et afholdt forlystelsessted, hvor man havde spillet teater eller var kommet for at danse.

Oplysninger om arrangementet kan ses på foreningens hjemmeside www.saebyscenen.dk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så er der dinner og disko på Skovlyst' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER