Kultur- og fritidsudvalget inviterer til lokaltopmøder

Kultur- og fritidsudvalget inviterer til lokaltopmøder

6. april 2019 - kl. 1:12 - af

I forbindelse med øget fokus på fritid inviterer Frederikshavn Kommune til borgersamtaler i øjenhøjde i syv forskellige byer i kommunen, såkaldte lokaltopmøder.

Den 7. maj kl. 19.00 vil det forhåbentlig vrimle af liv i syv byer i Frederikshavn Kommune. Her inviterer Kultur- og Fritidsudvalget nemlig alle interesserede til en borgersamtale i øjenhøjde – et lokaltopmøde – hvor der skal sættes fokus på det liv, vi alle lever, når vi har fri.

Tanken med mødet er, at borgerne kan komme med inputs i form af kritik, ros og erfaringer om alle de fritidsaktiviteter og kulturtilbud, som Frederikshavn Kommune rummer. Samtidig vil samtalen dreje sig om, hvilke tilbud, der skal sættes fokus på i fremtiden – hvad kommunens borgere helst vil samles om, når de har fri.

– Vi vil høre, hvad der beriger borgernes fritid og hvad der fremadrettet skal prioriteres i lokalsamfundene, fortæller Anders Broholm, formand for Kultur- og Fritidsudvalget, og fortsætter:

– Samtidig vil vi gerne vide, hvad borgerne er stolt af at lave i deres fritid, hvad de brænder for og hvordan de helst vil bidrage. Derfor håber vi, at der er en hel masse borgere rundt om i kommunen, der har lyst til at komme ned og fortælle os om deres fritid.

Lokaltopmøderne afholdes i forbindelse med den nye kulturvision, som Kultur- og Fritidsudvalget er i gang med at skabe. Og netop udvalgets syv medlemmer er værter ved de syv forskellige arrangementer.

Det er gratis at deltage og alle er velkomne til Lokaltopmøderne. Da der bliver serveret kaffe og kage, skal man tilmelde sig på kf.frederikshavn.dk eller på nedenstående links. Man skal senest tilmelde sig den 2. maj.

 Lokaltopmøderne afholdes i følgende byer:

  • I Skagen afholdes lokaltopmødet på Kappelborg – her er Bjarne Kvist vært. Book din billet her.
  • I Ålbæk afholdes lokaltopmødet på skolen – her er Bjarke Dyhr Lynnerup vært. Book din billet her.
  • I Strandby/Elling afholdes lokaltopmødet i Bannerslundhallen – her er Anders Broholm vært. Book din billet her.
  • I Frederikshavn afholdes lokaltopmødet på biblioteket – her er June Menne vært. Book din billet her.
  • I Østervrå afholdes lokaltopmødet på Pixlart – her er Brian Kjær vært. Book din billet her.
  • I Sæby afholdes lokaltopmødet i Manegen – her er Ole Rørbæk Jensen vært. Book din billet her.
  • I Voerså afholdes lokaltopmødet i Borgerhuset – her er Asger Møller Mortensen vært. Book din billet her.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kultur- og fritidsudvalget inviterer til lokaltopmøder' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER