Lanternen fejrer jubilæum i byggerod

Lanternen fejrer jubilæum i byggerod

5. april 2019 - kl. 0:08 - af

Lørdag den 27. april fejrer Lanternen jubilæum, og de trofaste Burholt & Co. underholder fra kl. 11 til 14, og  fra kl. 20 til 23 er det Country Cash, der spiller.

Det bliver et jubilæum med byggerod, men det skal jo være skidt, før det bliver godt.

Selve Lanterne, med sin hyggelige indretning, bliver der ikke ændret på, men ude bag ved kommer der til at ske ting og sager.

De fire toiletter bliver gjort større og indrettet moderne med bl.a. lyse og venlige fliser, der kommer nyt køkken op, og som noget helt nyt bliver der lavet en tre meter stor åbning og en dør ud mod gården, så servering fremover kan ske der fra.

Der kommer et kæmpe fadølsanlæg med en kapacitet på 25 ankre á 30 liter øl, til en pris på 170.000 kr., sponsoreret af  Royal, men der ud over vil ombygningen løbe op i ca. 500.000 kr.

Det er selvfølgelig lokale håndværkere, der står for ombygningen, bl.a. Ilsø Byg, Nordjysk VVS, Sæby El, Sæby Mureren og Sæby Maleren, desuden vil Michael Christensen selv hjælpe til, når der er plads til det.

Ombygningen vil vare frem til pinse, når jazzfestivalen starter i byen.

Også i  Lanternens gård, hvor der hver lørdag spilles festlig musik, og hvor der er udskænkning af fadøl, kommer der til at ske spændende nyt. I sommerperioden vil der blive mulighed for mad fra Slagter Tranholm, hvor gæsterne hver dag frem til kl. 17.00 kan nyde f.eks. tapasplatter, stjerneskud og sandwich leveret direkte fra slagterbutikken. Og så er der planer om musik i gården også på hverdage.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lanternen fejrer jubilæum i byggerod' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER