Fårking gravid med Sofie Linde<br>…

Fårking gravid med Sofie Linde

3. april 2019 - kl. 14:15 - af

TV-værten Sofie Lindes graviditet var langt fra rosenrød. Faktisk hadede hun langt hen ad vejen at være gravid. Hun kunne godt lide tanken om at blive mor, men alle fortællingerne om ni hyggelige og lykkelige måneder genkendte hun aldrig. Tirsdag den 30. april, kl. 17.00-19.00 kan du i Manegen Sæby Kulturhus høre Sofie fortælle hudløst ærligt om sit møde med graviditetens fortrædeligheder.

Skal man kunne lide at være gravid? Det ser sådan ud, når man konsulterer de fleste bøger, blogs og foredrag om den søde ventetid. Men hvad gør man så, når man virkelig hader det? Det skriver en af Danmarks mest populære tv-værter Sofie Linde åbent og ikke mindst humoristisk om i bogen ”Fårking gravid – en fremmed flytter ind.”

Sofie tager udgangspunkt i bogen, til en snak om graviditet, hormoner og tudeture. Den søde ventetid var for Sofie Linde fyldt med en craving efter spandauere. Hun mistænkte kæresten for at ville kidnappe deres kommende barn, hun græd, når hormonerne rasede, og hun overspiste alt fra mælkesnitter til æbleskiver – og tog næsten 40 kilo på. Hun orkede næsten ikke veninderne og faldt i søvn de mærkeligste steder. Kort sagt: Sofie Linde afskyede den søde ventetid.

Målgruppen for foredraget er kvinder. Både de gravide, de kommende gravide og dem der har en eller flere graviditeter veloverstået – f.eks. mødre og mormødre. Fagfolk, der arbejder med gravide er også velkomne, selvfølgelig også fædrene og de nybagte forældrepar.

Hjertevarme Sofie Linde har et stort talent inden for formidling. Hun har været vært på flere børneprogrammer, og i 2016 debuterede hun på underholdningsprogrammet X-Factor.

Publikum kan glæde sig til fortællinger, som ikke er hørt før, når Sofie ærligt og åbent beretter om at være ”Fårking Gravid”.

Billetterne finder du på bibl.frederikshavn.dk under Det sker eller på dit lokale bibliotek.

Foto: Dennis Morton

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fårking gravid med Sofie Linde
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER