Livet er ikke en sportsgren for tilskuere

Livet er ikke en sportsgren for tilskuere

1. april 2019 - kl. 8:16 - af

Årets gæstetaler på Idrætssamvirkets generalforsamling tirsdag den 9. april i Bannerslundhallen, bliver ingen ringere end Michael Andersen, hvor overskriften på hans indlæg bliver ”Livet er ikke en sportsgren for tilskuere”.

Til manges overraskelse og ikke mindst for Michael Andersen selv, blev hans åremålsansættelse i 2014 ikke forlænget som direktør i Team Danmark Efter otte år som højt profileret direktør begyndte problemerne for Michael Andersen, der inkluderer utilfredshed med Team Danmarks bestyrelsesformand Frank Jensen, en brækket ryg og et otte ugers langt ophold på Brønderslev Psykiatriske Sygehus.

Michael er nu kommet videre i sit liv. Sidste år indledte han således et to-årigt samarbejde med High Performance Unit-enhed under Finlands Olympiske Komité. Her bliver der unægtelig brug for Michaels store viden om eliteidræt og organisation på internationalt plan. Finland vandt ved OL for tre år siden i Rio de Janeiro kun en enkelt bronzemedalje, hvilket er deres dårligste resultat nogensinde ved et sommer -OL. Her er Michael Andersens opgave blandt andet at rådgive dem om, hvor de i Tokyo næste år kan anvende de nuværende ressourcer så optimalt som muligt i deres bedste sportsgrene; sejlsport, atletik, boksning, skydning og svømning. Michael Andersens skal ligeledes rådgive finnerne om, hvordan man kobler forskning og træning sammen på en bedre og mere effektiv måde, end tilfældet er i dag.

Michael Andersen flyttede i 1994 til Brønderslev fra Aarhus, hvor han blev forstander for Nordjyllands Idrætshøjskole. I 2002 overtog han direktørstolen i UCN, Professionshøjskolen University College Nordjylland, et job han bestred frem til ansættelsen i Team Danmark. For fire år siden etablerede han sit eget konsulentfirma – MA57 Consulting.

Generalforsamlingen indledes med fælles spisning kl. 18.30 og Micael Andersen går på podiet kl. 19.00 efter Michaels spændende indlæg starter generalforsamlingen kl. 20.00 med præsentation af ”Årets idrætsleder” og herefter følges dagsordenen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Livet er ikke en sportsgren for tilskuere' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER