Stort lækkert bjælkehus på idyllisk beliggenhed

Stort lækkert bjælkehus på idyllisk beliggenhed

31. marts 2019 - kl. 14:19 - af

home Sæby – Læsø: I et fantastisk område med bakker og skove ligger denne villa mellem Mølholt og Dybvad. En grusvej fører til ejendommen, som ligger højt placeret på matrilken. Der er bred indkørsel til garagen, som er en 45 m2 bjælkehytte der passer flot til husets stil.

En bred overdækket veranda løber langs husets indgangsparti mod nordøst langs den sydlige side af huset. Man kommer ind i en nydelig entré med flotte rustikke gulvfliser og skydedør til bryggers og fyrrum i ét. Her er vaskemaskine og tørretumbler integreret i pænt lyst skabsarrangement. Fra entréen er der glasdør til et dejligt rummeligt opholdsrum med mørke trælook fliser på gulvet og halvmur med brændeovn i midten. Der er dobbelt glasdør til et fantastisk overdækket terrassemiljø med udsigt over den smukke have og lille sø. Et dejligt fristed med store gamle træer, mange rhodrondendronbuske og stort udhus samt fuglevoliere og drivhus.

Der er åben forbindelse fra opholdsstuen til det smukke svenske Ballingslev almuekøkken i malet massivt eg, som passer perfekt til huset. Køkkenet har gaskogeplader og sødt forhæng der dækker for gryderne nedenunder. Samtidig er der fra køkkenet en dejlig udsigt over haven, som bugter sig ned til den lille sø. Fra opholdsstuen er der adgang til et stort lækkert badeværelse med muret bruseniche og flotte vaskeskabe i træ med messinggreb og porcelænsvask.

En fin trappe med trin i hård træ fører op til 1. sal, som har plankegulv og loft til kip. Det er således en meget rummelig første sal med stort reposerum, som rummer kan anvendes til ekstra stue med udgang til altan. Desuden to fine gavlværelser, hvor det ene har kvist mod haven og et ekstra værelse med gavlvindue og adgang til walk-in closet.

Hyggelig bjælkevilla i god stil med en fin indretning til familie med børn – og så i de mest fantastiske omgivelser på landet.

Kontantpris: 1.675.000

Udbetaling: 85.000

Ejerudgifter pr. måned: 1.546

Energimærkekarakter: C

Boligareal: 168 m2

Garage: 45 m2

Udhus: 81 m2

Grundareal: 5.569 m2

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stort lækkert bjælkehus på idyllisk beliggenhed' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER