Sæbynit ny formand for regionshospitalets byggeudvalg

Sæbynit ny formand for regionshospitalets byggeudvalg

28. marts 2019 - kl. 8:00 - af

I forbindelse med, at Tina Juul Kjellberg (A) udtræder af Regionsrådet som følge af en politisigtelse for bedrageri af offentlige midler, har Regionsrådet foretaget en række justeringer på forskellige politiske poster.

Nyt medlem af Regionsrådet bliver 1. suppleanten Arne Nielsen (A).

Byggeudvalget for Regionshospital Nordjylland får ny formand. Til denne post er udpeget det socialdemokratiske regionsrådsmedlem Jørgen Rørbæk Henriksen (A). Han er endvidere medlem af klima- og miljøudvalget samt af udvalget for regional udvikling.

Jørgen Rørbæk Henriksen er uddannet falckredder.

Vil man vide mere om Regionshospital Nordjylland, kan dette link benyttes:
https://rhnordjylland.rn.dk/

Tekst: Per Rye

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbynit ny formand for regionshospitalets byggeudvalg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER