Frederikshavn Sygehus er ikke fredet

Frederikshavn Sygehus er ikke fredet

26. marts 2019 - kl. 15:14 - af

Ingen garanti for Frederikshavn Sygehus i ny sundhedsaftale.

Det står i dag klart, efter Lars Løkke Rasmussen (V) nu har fremlagt regeringens sundhedsaftale.

Det bliver landets 21 akutsygehuse, der bliver omdrejningspunktet for fremtidens sundhedsvæsen.

Det vækker bekymring hos Socialdemokratiet for, hvad der skal ske med sygehuse som Frederikshavn sygehus, der ikke har akutfunktion. Bekymringen blev ifølge Socialdemokratiet kun bestyrket af, at statsministeren i Folketingets spørgetime tirsdag bekræftede, at det er en forvaltning af embedsmænd, der skal beslutte, om der skal lukkes lokale sygehuse.

” Derfor bliver det embedsmænd udpeget fra Christiansborg, der skal sidde og kigge i et regneark og beslutte sig for, om det kan betale sig at have Frederikshavn sygehus. De embedsmænd kender ikke Nordjylland og står ikke til ansvar over for vælgerne”, siger Socialdemokratiets sundhedsordfører, Flemming Møller Mortensen.

Han frygter, at den nye reform vil indskrive sig i rækken af store centraliseringer.

”Vi har set med politireformen, med kommunalreformen og med Skat, hvad der sker, når Lars Løkke rykker beslutningerne længere væk fra borgerne. Der blev det hele centraliseret, og servicen blev dårligere. Nu gør Løkke det igen”, siger Flemming Møller Mortensen.

En kommentar til “Frederikshavn Sygehus er ikke fredet” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Frederikshavn Sygehus er ikke fredet”

  • Hvis vi ikke kan have et sygehus i Frederikshavn, hører alting op.
    Vil Christiansborg politikere flytte alt hvad der ligger nord for Limfjorden til Åarhus?

    Først nedlægger de en masse små sygehuse og andre ting der binder lokalsamfundene sammen, bagefter giver de sig til at diskutere oprettelse af ” nærhed-nærhed-nærhed- sundhedscentre

    Er der er voksen til stede ? eller nærmere en læge- for nogen Christiansborgpolitikere har akut brug for hjælp

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavn Sygehus er ikke fredet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER