Ali Mohammad til sogneaften i Lyngså kirkehus

Ali Mohammad til sogneaften i Lyngså kirkehus

22. marts 2019 - kl. 0:33 - af

Et særligt foredrag også for konfirmander, større børn og forældre, torsdag den 28. marts kl. 19, hvor Ali Mohammad vil fortælle den dybt rørende og hudløst ærlige beretning om en lille dreng med flygtningebaggrund. Han voksede op med en ekstremt voldelig alkoholikerfar og oplevede et massivt svigt, både af den ene og den anden art igennem hele sit opvækst.

Den mest lykkelige og stabile periode havde han i sin barndom, da han boede hos en kristen plejefamilie i et par år.

Ali endte som ung i et hårdt kriminelt miljø, sad i fængsel i flere omgang og var stofmisbruger i mange år.

Han er nu, som 30-årig, kommet helt ud af kriminalitet og stofmisbrug, men han har desværre fået varige mén af det, og må resten af sit liv døje med psykiske udfordringer.

Det vigtigste i hans liv lige nu er at gøre alt godt igen og hjælpe andre. Han er selvstændig, hjælper unge kriminelle og holder foredrag på skoler for at sætte fokus på børn, der vokser op med vold og misbrug i familien. Ali har et budskab til unge om de ægte værdier i livet, og han er rigtig god til at formidle det på de unges sprog.

Kaffe: 20 kr.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ali Mohammad til sogneaften i Lyngså kirkehus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER