Organisatorisk flytning af ydelsesopgaver i kommunen

Organisatorisk flytning af ydelsesopgaver i kommunen

21. marts 2019 - kl. 0:36 - af

Kommunens administrative direktion foreslår, at opgaver vedrørende forsørgelsesydelser og de dertil knyttede enkeltydelser flyttes fra Center for Bibliotek og Borgerservice til Center for Arbejdsmarked.

Dermed samles opgaver, der set fra et borgerperspektiv hænger tæt sammen. Opgaverne vedrørende ydelser og indsatsen vedrørende uddannelse og beskæftigelse vil dermed blive løst mere sammenhængende. Opgaverne vil som hidtil være samlet i ét politisk udvalg: Arbejdsmarkedsudvalget.

Sagen er sat på dagsordenen for Økonomiudvalgets  møde i dag den 20. marts. Forslaget har tidligere på måneden været drøftet i udvalget for Kultur og Fritid samt i Arbejdsmarkedsudvalget. Begge steder er der sagt ja til forslaget.

Beslutningen er drøftet i de berørte MED-organer, første gang midt i januar i år og dernæst i februar i forbindelse med den politiske beslutning. Efter en politisk beslutning nu ventes ændringen at træde i kraft 1. april 2019.

Personalet, der løser ydelsesopgaverne, følger med fra Center for Bibliotek og Borgerservice til Center for Arbejdsmarked. De årlige omkostninger udgør 9.390.164 kr.

Tekst: Per Rye

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Organisatorisk flytning af ydelsesopgaver i kommunen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER