Voerså Borgerforening søger om fritagelse for grundskyld

Voerså Borgerforening søger om fritagelse for grundskyld

19. marts 2019 - kl. 0:46 - af

Voerså Borgerforening søger Frederikshavn Kommune om fritagelse for betaling af grundskyld for ejendommen Skovgårdsvej 5 i Voerså.

Økonomiudvalget skal behandle ansøgningen på udvalgets næste møde den 20. marts. Forud for mødet indstiller økonomidirektøren, at Økonomiudvalget godkender, at der i henhold til praksis meddeles fritagelse for betaling af grundskyld for ejendommen. Skattefritagelsen gælder fra overtagelsestidspunktet, og så længe ejendommen benyttes til det anførte formål.

Ejendommen er overtaget i 2017 til benyttelse som foreningshus for foreninger i Voerså. Ejendommen udgør 3.044 m2 og er ved seneste offentlige vurdering ansat til en ejendomsværdi på 88.276 kr. Den årlige grundskyld udgør 2.645 kr.

Byrådet kan meddele hel eller delvis fritagelse for grundskyld for ejendomme, der ejes af almenvelgørende stiftelser eller andre institutioner med almennyttigt formål.

Tekst: Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Voerså Borgerforening søger om fritagelse for grundskyld' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER