home Sæby – Læsø: Smuk villa i attraktivt gammelt kvarter

home Sæby – Læsø: Smuk villa i attraktivt gammelt kvarter

16. marts 2019 - kl. 0:01 - af

Et nydeligt hus på den bedste beliggenhed, i hyggeligt gammelt villakvarter, lige i hjertet af Sæby. Villaen ligger på lille grund på bare 520 m2, så haven er nem at komme over. Heldigvis vender det meste af haven i retningen syd/vest og dermed har man gode solkroge og terrasser. Huset er facaderenoveret med netpuds i 2007 og fremstår særdeles flot med rødt betontegl-tag.

Hvis man kommer fra carporten og går gennem den skønne sydvendte solgård, kommer man ind af bagdøren i et fint bryggers med flot trælignende click-gulv i skiffergrå, hvide skabe og nyere koksgrå bordplade. Herfra er der trin op til en lille lys fordelingsgang med glasdør til forhaven og lille vindue. Der er fyldningsdør til pænt badeværelse med muret bruseniche, rustik cremefarvet flise, rå vægge og gråt skabsarrangement. Der er desuden adgang til det skønne køkken fra Svane. Køkkenet har skuffer overalt med hvide fronter, hvor der er alu gribekant foroven. Bordpladen er skiffergrå med nedsænket silgranit vask. Herfra adgang til stort dejligt soveværelse med skydelåger for skabsvæg, plankegulv og rustikloft.

Stor fin stue med plankegulv, nyere pille-brændeovn og flot hvidt loft med stuk og rosetter. Der er vinduesparti samt dør til den skønne vestvendte terrasse, hvorfra man har et fint kig ud over haven. Gulvet i stue og køkken har været gravet op og er efterisoleret. Fra stuen er der dør til entré/forgang i forbindelse med husets hoveddør og herfra er der flot gammel trappe til 1. sal. Under trappen er der et sødt lille gæstetoilet med hvid sanitet.

Ovenpå er der lille fordelingsgang til to værelse, hvor det ene er meget stort og har både kvist- og gavlvindue. Det andet er også en fin størrelse og gavlvindue. Der er desuden et lille opbevaringsrum/kontor og et tekøkken med tagvindue.

I forbindelse med den hyggelige gårdhave er der redskabs- og cykelskur og i indkørslen på Chr. Pedersens Vej er der stor carport med betontegl. I carporten er der loftslem til fint stort opbevaringsloft.

Et rigtig godt og indflytningsklart hus, med al den charme man kan tænke sig.

Kontantpris: 1.645.000

Udbetaling: 85.000

Ejerudgifter pr. måned: 1.953

Energimærkekarakter: D

Boligareal: 184 m2

Carport/udhus: 25 m2

Grundareal: 520 m2

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'home Sæby - Læsø: Smuk villa i attraktivt gammelt kvarter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER