Ølmanden fra Svendstrup kommer til Lyngsaa

Ølmanden fra Svendstrup kommer til Lyngsaa

15. marts 2019 - kl. 12:30 - af

Fredag den 22. marts kl. 19, inviterer Lyngsaa Boldklub på ølsmagning i klubhuset.

”Det er denne gang Ølmanden fra Svendstrup, der kommer og fortæller om de forskellige øl, vi skal smage på denne aften. Det plejer at blive en fantastisk hyggelig aften traditionen tro, og der er  ikke mange, der går tørstige hjem”, fortæller Ib Thomsen med et smil på læben.

Ølmanden fra Svendstrup leverer gerne en ølsmagning til private fester eller firma fester, og han er også klar,  hvis man bare vil vide mere om øllets fantastiske univers. Han kan der ud over en masse røverhistorier, men har man brug for det seriøse indlæg, så er han også klar med det.

Der er stadigvæk få billetter til salg, så vil du have en af de sidste pladser, skal du kontakte Ib Thomsen på tlf. 2023  0611.

Prisen for at deltage er 160 kr. pr. person.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ølmanden fra Svendstrup kommer til Lyngsaa' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER