Hvornår har godkendelse af lokaletilskud virkning?

Hvornår har godkendelse af lokaletilskud virkning?

13. marts 2019 - kl. 0:06 - af

Folkeoplysningsudvalget skal på udvalgets næste møde den 14. marts tage stilling til og beslutte, hvornår godkendelse af lokaletilskud har virkning fra.

Proceduren for ansøgning om lokaletilskud er, at foreningen sender en skriftlig ansøgning til Center for Kultur og Fritid. Herefter går foreningen og centret i dialog, hvis der er mangler i ansøgningen – herunder afsøgning af et anvisningslokale. Dernæst forbereder Center for Kultur og Fritid et dagsordenspunkt til Folkeoplysningsudvalget.

Hvis foreningen godkendes til lokaletilskud, har Center for Kultur og Fritid altid betragtet ansøgningstidspunktet som det tidspunkt, hvor godkendelsen har virkning fra. Det betyder eksempelvis, at foreningen ikke skal bekymre sig om, hvornår ansøgningen bliver udvalgsbehandlet, eller andre forhold, der kan forsinke processen i forhold til ansøgningstidspunktet.

Det betyder også, at foreninger, der har været godkendt i mange år, får lokaletilskud til deres lokale, fra det tidspunkt ansøgningen er modtaget i Center for Kultur og Fritid, og ikke fra den dato, foreningen er godkendt som folkeoplysende forening.

Formand for Folkeoplysningsudvalget er Steen Jensen (Frederikshavn Ungdoms Fællesråd). Næstformand er Tommy Thomsen (Idrætssamvirket).

Tekst: Per Rye

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hvornår har godkendelse af lokaletilskud virkning?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER